Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YAŞAMSPOR KOTYORA’DAN 3 PUANI KAPTI 1-0

YAŞAMSPOR KOTYORA’DAN 3 PUANI KAPTI 1-0
26 Ocak 2020 - 22:43

Ordu 1. Amatör Lig B Grubunda kendi sahasında Kotyora FK Spor’u ağırlayan Fatsa Yaşamspor penaltıdan bulduğu gol ile maçı kazandı.

İki takımında kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmada gülen taraf olan Fatsa Yaşamspor’da genç Teknik Direktörü Erden Yar, “İki takımında mücadelesi üst düzeydeydi” dedi.

Galibiyetin kendilerine ilaç olduğunu dile getiren Erden Yar, geçen hafta ki farklı mağlubiyetin sorumluluğunu üzerine alarak büyük bir farkındalık oluşturmuştu.

Erden Yar, “Geçen hafta farklı mağlubiyeti hastalıklardan dolayı olmuştu. Geçen hafta futbolcularıma söylemiştim. Biz asla bu değiliz diye… Biz futbol oynamaya çalışan takımız. Takımımız için, bu ligde Orduspor’dan sonra en iyi futbolu oynayan ekibe sahibiz diyebilirim.

Önümüzde ki hafta bay geçeceğiz sonra ki hafta ise ligin favori ekiplerinden Orduspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu 2 haftada çok daha iyi çalışıp onların karşısına çok daha sağlam çıkmak istiyoruz. Ben bu hafta verdiğimiz iyi mücadeleden dolayı futbolcu arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum. Maçta 3 penaltıdan 1 tanesi gol oldu oda bize 3 puanı getirdi. Kotyora FK kulübünü de verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Fatsa Yaşamspor şu 11 ile sahaya çıktı.
Berkan, Olgun, Ozan, Bilal Kartal, Levent Can Özkan, Murat, Uğur, Emre Katar, Tugay, Mikail, Ramazan

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.