Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TEPECİKSPOR’DAN ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN ALDIK

TEPECİKSPOR’DAN ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN ALDIK
02 Şubat 2020 - 19:43

Fatsa Belediyespor bugün deplasmanda karşılaştığı Büyükçekmece Tepecikspor ile 0-0 berabere kalarak altın değerinde 1 puan aldı.

İstanbul Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Ömürcan Çavuşoğlu, Rıdvan Sönmez, Rıdvan Sağlam, Hacı Şükrü Çiçek, Ufuk Ayaydın, Mehmet Seçme, Fatih Arat, Ahmet Şahbaz, Zihni Aydın, Mehmet Berber, Mikail Baydır 11’i ile sahaya çıkan Fatsa Belediyespor, rakibinin ataklarını iyi bir savunma ile kapattı.

Karşılıklı ataklarla süren karşılaşmada Fatsa Belediyespor eline geçen fırsatları gole çeviremeyince maç berabere sona erdi.

Ligin ikinci yarısında harika bir futbol sergileyen Fatsa Belediyespor ligde kalma yolunda umut veriyor. 20 Puana ulaşarak ligde 12. Sırada bulunan ve hala düşme potasında yer alan Fatsa Belediyespor, yeni transferler ile iyi futbol oynuyor. Ekibimiz 9 Şubat 2020 Pazar günü Saat: 13.00’te kendi sahasında Kozan Belediyespor’u ağırlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.