Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DEVLET BAHÇELİ; “FATSA TEŞKİLATININ NAMI TÜRKİYE GENELİNE YAYILDI”

DEVLET BAHÇELİ; “FATSA TEŞKİLATININ NAMI TÜRKİYE GENELİNE YAYILDI”
12 Aralık 2018 - 19:55

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanlığı ve adaylık süreci, Fatsa’da yapılan çalışmalar ve ortaya koymak istediği projeler ile ilgili, genel başkan Bahçeli’ye bilgi veren Kaçak, kendisine Fatsa’yı alma sözü verdi.

MHP Genel Merkezinde Dr. Devlet Bahçeli ile belli bir süre görüşme fırsatı bulan Murat Kaçak, Fatsa’yı anlattı. Fatsa’da 1 yıldan bu tarafa süren çalışmalarının meyvelerini inşallah alacaklarını ve disiplinli ve programlı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Teşkilat olarak, tüm birimlerini oluşturduklarını ve zafere bilenmiş bir kadro ile sahada olduklarını anlatan Kaçak, tüm teşkilat üyelerinin Genel Başkan Bahçeli’ye selamlarını iletti. Son olarak, çalışmalarından oluşan bir dergiyi ve bundan sonraki projelerinden oluşan bir çalışmayı kendisine sundu.

Hazırlıkların titizlikle hazırlandığını gören Bahçeli, oldukça memnun oldu. Bahçeli, ayrıca Fatsa teşkilatının namı Türkiye geneline yayıldı, örnek çalışmalarınız için teşekkür ediyorum, Fatsa’daki tüm arkadaşlara selamlarımı iletiniz, başarılarınızın devamını diliyorum, Allah yardımcınız olsun, ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.