Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GÖNÜLLERİN ADAYIYIM

GÖNÜLLERİN ADAYIYIM
12 Aralık 2018 - 19:57

Ak Parti Fatsa Belediye başkan aday adayı  Muammer Coşkun yaptığı açıklamada “Gönül belediyeciliği deniliyor ben gönüllerin adayıyım. Halkın içindeyim.  Süreç devam ediyor. Süreci bekliyoruz. Hayırlısı neyse o olsun” dedi.

Coşkun; Herkesi kucaklayacağız. Bölmeyeceğiz, birleştireceğiz. Ayrıcalık değil adaletle hizmet edeceğiz.  Siyaset için değil hizmet için geliyoruz. Arkadaşlarımla birlikte gece gündüz durmayacağız, Fatsa’mıza, Ordu’muza ve Türkiye’mize daha güçlü hizmet edeceğiz. Gönüllerin Başkanı olarak çıktığım bu yolda gönül belediyeciliğine talibim.89 mahallemizi bir bütün olarak değerlendireceğiz. Önce millet, Önce memleket, Önce Fatsa sloganı ile çıktık yola. Niyetimiz hayır sonu da hayır olsun inşallah. Hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi

*HABER-MUHARREM GÖÇ
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.