Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Dedikodulara Değil, Önümüze Bakıyoruz!

Dedikodulara Değil, Önümüze Bakıyoruz!
18 Aralık 2018 - 20:09

31 Mart yerel seçimleri atmosferine tam olarak giren Fatsa MHP Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak, seçim çalışmalarına hız verirken, mahalle mahalle gezilerini sürdürüyor.

Murat Kaçak; “Kargaşa yok, muallakta bir durum yok, her şey açık ve net. Hazırlığımız tamam, programımız hazır, projelerimiz hazır diyen Kaçak, kimin ne dediğine değil önümüze bakıyoruz. Zaman zaman farklı söylemlerin dedikoduların ortada dolaştığına dair laflar kulağımıza geliyor. Hemşehrilerimizden ricam hiç birine kulak asmasınlar” diye konuştu.

Bir yıldan bu yana aralıksız yerel seçimlere hazırlandıklarını belirten Murat Kaçak, “Biz ortada hiç yok dedikleri parti teşkilatını aldık ve bugün her yerde konuşulan, örnek alınan bir teşkilat haline getirdik. Bugün 60 kişilik yönetim kurulumuz, mahalle başkanlarımız ve kadın kollarımızla Fatsa’da her yerdeyiz.

Fatsa’da teşkilatımızın bu başarısı ile Fatsa’da neler yapabileceğimizin ilk sinyallerini verdik. Yaptığımız her programın üzerinde titizlikle çalıştık. Yanımıza işin en iyi bileni kimse onunla çalıştık. Ve çok kaliteli işler ortaya koyduk. Aynı stratejiyi belediye yönetiminde de ortaya koyacağız. Çevrem, akrabam olayını bitireceğiz. Partili, partisiz ayrımı yapmaksızın, kim işinde en iyisi ise, onunla çalışacağız. Önemli olan kalite ise böyle yapmak zorundayız.

Aylardır sokakta vatandaşımızı dinliyoruz. Hangi mahallemizin ne sorunları var çok iyi biliyoruz. Dünya görüşüne, partisine bakmaksızın herkesin bilgisine, fikirlerine başvuruyoruz ve önemsiyoruz. En önemli projelerimizden bir tanesi de bu sayede ortaya çıktığını da belirtmek isterim.

Biz belediye meclis üyesi haricinde birde her mahalleden, partisine, dünya görüşüne bakmaksızın kanaat önderi büyüklerimizden oluşan bir ihtiyar heyeti oluşturacağız. Bu büyüklerimiz meclis toplantılarına da girecek, görüş beyan edebilecek, alınan kararlarda etkili rol oynayacaklar.

Buna ilave olarak bir de muhtarlar meclisimiz olacak. Tüm muhtarlarımıza ait belediye binamızda büroları olacak ve mahalleleri ile olan sorunlarını bire bir belediye yetkilileri ile yerinde tespit edip çözüm üretecekler.

Bizim için önemli olan Fatsa ise, en iyisini yapmak boynumuzun borcu ve inşallah, Allah’ın izni ve halkımızın takdiri ile başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.