Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ETEM KİBAR ve STK TEMSİLCİLERİ NUMAN KURTULMUŞ’U ZİYARET ETTİ

ETEM KİBAR ve STK TEMSİLCİLERİ NUMAN KURTULMUŞ’U ZİYARET ETTİ
05 Şubat 2019 - 11:32

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’da aktif olarak faaliyetlerini sürdüren ve ilçenin kalkınmasında önemli paya sahip olan Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle birlikte, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Ordulu olmasına münhasır ilimize önemli kazanımlar sağlayan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, gelen heyeti makamında kabul etti.

“Sizlerin önderliğinde; Ülkemizin ulaştığı zirveyi, Fatsa’da da  yakalama arzusundayız.  Bizler; sizlerin çizdiği hedefler doğrultusunda güçlü bir irade, ehil bir idare ortaya koyarsak Fatsa’yı kalkındıracağız” diyen AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Numan Kurtulmuş’u seçim çalışmaları ile ilgili bilgilendirdi…

Başkan Adayı Kibar’a, beraberinde Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Ayhan Baş, Fatsa Ziraat Odası Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Giyim Eşyaları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, Fatsa FİSKOBİRLİK Kooperatifi Başkanı Bünyamin Davu, Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Fatih Arslan, Fatsa Şöförler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz ve Ordu Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Şükrü Gülmez eşlik etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette, yerel seçimlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu ve ilçeye yapılacak olan çalışmalar için Kurtulmuş’tan destek istendi.

Ziyaret toplu bir şekilde çekilen ve birlik ve beraberlik mesajı veren hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Adayı Kibar, kendilerine değerli zamanını ayırdığı için Kurtulmuş’a minnet duyduğunu ifade etti.

Biz Fatsa’nın geleceğini ve yenisini kurma iddiasındayız. Bu yüzden herkesin katkıda bulunacağı birlikte yöneteceğimiz bir belediyecilik inşa etme kararlılığındayız, Sayın Kurtulmuş’un her konuda Ordu’ya ve özelde Fatsa’ya pozitif ayrımcılık yaptığını hatırlatan Kibar, “Partimiz Genel Başkan Vekili Sayın Numan Kurtulmuş’u, ilçemizdeki STK temsilcileriyle birlikte ziyaret ettik. Bizleri çok güzel şekilde karşıladı ve ağırladı. Kendileri, ‘Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, STK temsilcilerine teşekkür etti. Bu zamana kadar her çalışmaya destek verdiğini ve bundan sonrada fazlasıyla elinden geleni yapacağını anlattı.” diye konuştu.

Ayrıca Kibar, Kurtulmuş’un seçim çalışmalarına destek vermek için bir süre sonra ilçeye gelerek çeşitli temaslarda bulunacağını da sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.