Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AKOT; “STRES ŞEHRİ DEĞİL, HUZUR ŞEHRİ İNŞA EDECEĞİZ.”

AKOT; “STRES ŞEHRİ DEĞİL, HUZUR ŞEHRİ İNŞA EDECEĞİZ.”
13 Şubat 2019 - 16:18
Saadet Partisi tarafından Fatsa’dan Belediye Başkan Adayı gösterilen Hüseyin Akot, Fatsa Safir Otel’de “Aday Tanıtım Gecesi” gerçekleştirdi.
Tanıtım gecesine Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’da katıldı.Akot, “Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik ve kucaklaşma ile Stres şehri değil, huzur şehri inşa edeceğiz.” dediTanıtım gecesine Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Ethem Kibar, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Cambaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Dere, Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, Büyük Birlik Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Yümlü, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.Programın açılışında Hüseyin Akot için hazırlanan tanıtım vidosu damga vururken, uzun süre ayakta alkışlandı.

Tanıtım videosunun ardından kürsüye çıkan Başkan Adayı Hüseyin Akot’un konuşması uzun süre ayakta alkışlandı.

Akot, “Allah’ın izniyle ilk iş olarak, Fatsa’mızda “Rüşvet alan da veren de mel’undur” anlayışını yeniden hâkim kılacağız. dedi

Fatsa’mızı yönetmeye bizim gibi talip olan diğer partilerden adaylara bu yarışta başarılar dileyen Akot; Bugün tarihi bir gündür. Bugün 12 Şubat 2019 Salı Kuzeyin parlayan yıldızı Fatsa’da, bir araya geldik. Ve tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Yarım asırlık yürüyüşümüzün son temsilcisi Saadet Partimiz tertemiz mazisi ile milletimizin hizmetine hazırdır.” İfadesini kullandı.

BİZ DÜN NE DEDİYSEK BUGÜNDE AYNISINI SÖYLÜYORUZ.
Biz bugüne kadar çizgimizden, duruşumuzdan en ufak bir taviz vermedik diyen Akot; “Hak diyoruz, Hukuk diyoruz, Adalet diyoruz, Üretim diyoruz, Liyakat diyoruz, Kalkınma diyoruz, Önce Ahlak ve Maneviyat diyoruz, Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik ve kucaklaşma diyoruz, Yolumuzdan dönmedik. Rüzgâra, makama, mevkiye göre yön değiştirmedik. Bizlere verilen yükün ağırlığına baktık” dedi.

BU YOLDA TEK AKIL DEĞİL, ORTAK AKIL VARDIR, İŞTİŞARE VARDIR.
En önemlisi bu yolda halkla, sizlerle yürümek vardır. diyen Akot, “İşte bu kadro Türkiye’nin güvencesi, sigortası, teminatı olduğu gibi Fatsa’mızın da güvencesi olacaktır. Evet, işte bugün 50 yıl önce yapmış olduğumuz gibi, yine bir Şubat ayında, Aynı aşk, aynı azim, aynı kararlılıkla bir kez daha besmelemizi çekiyor, kollarımızı sıvıyor, Fatsa’mızda secim kampanyamızı başlatıyoruz. ‘’Rantı değil insanı esasa alan’’ Dürüst belediyecilik anlayışıyla işte buradayız, ve sizin desteklerinizle yönetime talibiz. İnşallah 31 Mart seçimleriyle yeni bir dönem başlayacak. Fatsa’mızda tüm muhtarlarımızla birlikte omuz omuza mesai menfumu olmaksızın sizlerin hizmetkarı olacağız. Tıpkı 94 ruhunda olduğu gibi,“Çalmadan Çalışan” dürüstlüğü şiar edinen bir belediyecilik anlayışı yeniden Fatsa’mıza hâkim olacak.” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN TEMELİNDE DÜRÜSTLÜK VARDIR
Akot, “Hakkı üstün tutanlar, ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetler yaparlar. Milli Görüşçüler başarılıdır. Çünkü Milli Görüş’ün temelinde dürüstlük vardır, samimiyet vardır. Öfke değil şefkat, zulüm değil adalet vardır. Kibir değil tevazu vardır. Hepiniz hatırlarsınız, Yerel yönetimlerde iktidara geldiğimizde ilk işimiz; belediyelerde, “Rüşvet alan da veren de mel-undur” anlayışını hakim kıldık. Hatta bu düsturu belediyelerin girişine tabela olarak asmıştık. Ne yazık ki bugün manzara ortada Rüşvet alanda verende mel-undur anlayışı gitti, Rüşvet alanda verende memnundur anlayışı geldi.” dedi.

HUZURLARINIZDA SÖZ VERİYORUM
Akot, “Allah’ın izniyle ilk iş olarak, Fatsa’mızda “Rüşvet alan da veren de mel’undur” anlayışını yeniden hâkim kılacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkacağız. Yolsuzluğun, usulsüzlüğün kökünü kazıyacağız. Yandaş belediyeciliğinden vatandaş belediyeciliğine geçeceğiz. İsraf etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Çalıyorlar ama çalışıyorlar anlayışını yıkıp, çalmadan nasıl çalışılacağını göstereceğiz. Yerel sanayileşmeye öncülük edeceğiz. Kısacası Rantsal dönüşüm değil, gerçek kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Stres şehri değil, huzur şehri inşa edeceğiz.” dedi.

FATSA’NIN BİR DEĞİŞİME İHTİYACI VAR
Hüseyin Akot; Gelinen noktada Fatsa’mız tıkanmıştır. Türkiye’nin özelliklede yerel yönetimlerimizin yeni bir değişime, yeni bir dönüşüme ihtiyacı vardır. 31 Mart seçimleri bunun için tarihi bir fırsattır. Huzurlarınızda size ve aziz milletimize sormak istiyorum. Fatsa’mızın yerel yönetimin de: Adam kayırma ve torpili, Liyakat ile değiştirmeye var mısınız? Yolsuzluğu ve rantı, Alın teri ile değiştirmeye, var mısınız? Umutsuzluğu umutla değiştirmeye var mısınız? İç karartıcı şehirleri Huzur şehirleri ile değiştirmeye var mısınız? Kibir belediyeciliğini tevazu belediyeciliği ile değiştirmeye var mısınız?
Bende önce Allah’a sonra sizlere söz veriyorum. Sözümden asla vazgeçmeyeceğim.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.