Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SAADET PARTİSİNDEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

SAADET PARTİSİNDEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
21 Şubat 2019 - 16:28

Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, Belediye meclis üyesi adayları ile seçim koordinasyon merkezinde biraya gelerek birlik beraberlik mesajları verdiler.

İlk toplantılarını SKM’de gerçekleştiren partililer, Fatsa adına önemli işlere imza atmak için Saadet Partisini tercih ettiklerini söylediler.

Fatsa ilçesinde Saadet Partisinin seçimlerde başarılı olacağına inandıkları için belediye meclis üyelerinin saadet partisini seçtiğini ifade eden adaylar, Fatsa’ya en iyi hizmeti sunmak ve yeni projelerle Fatsa’yı her alanda çağ atlatacak işlere imza atmak için Hüseyin Akot önderliğinde çalışmalarını gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TEK YÜREK OLDU
Meclis üyesi adaylarıyla bir araya gelen Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Akot, “Herkesle bu davada beraber çalışacağız. Birlik ve beraberlik ruhu Fatsa’da kazanacağımızın en büyük göstergesidir. Her şey çok iyi gidiyor. Aldığımız mesajlar çok olumlu. Hep birlikte bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

Akot, “ Hepinize çok güveniyorum. Fatsa ilçemize hep birlikte hizmet edeceğiz. Tüm sorunları birlikte çözeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.