Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SAADET PARTİSİNDE KONGRE HEYECANI YAŞANIYOR

SAADET PARTİSİNDE KONGRE HEYECANI YAŞANIYOR
30 Ekim 2019 - 20:29

Son kongresini 30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştiren Saadet Partisi’nde kongre heyecanı yaşanıyor.

7. Olağan Kongresi 3 Kasım’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda icra edilecek olan Saadet Partisi’nde Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan’da aynı zamanda büyük kongre delegesi.

Yasal mevzuat gereği Ankara’da yapılacak 7’nci olağan kongre için Saadet Partisi genel merkezi, il teşkilatı ve ilçe teşkilatlarında hummalı bir hazırlık süreci yaşanıyor.

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan yapmış olduğu yazılı açıklamada; “Rahmetli Erbakan hocamızın bize emaneti ve Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimizin 7. Olağan Büyük Kongresi, teşkilatlarımızın düğün günü olacaktır. İlçe Teşkilatı olarak kongremize organizeli bir ulaşım sağlamak için gerekli hazırlıkları yaptık. 2 Kasım 2019 akşamı otobüslerimiz hareket edecektir.  Toplumsal mutabakatı sağlayacak yegâne partinin Saadet Partisi olduğu kanaati her geçen gün güçlenmekte ve Saadet Partimiz, özgül ağırlığı ile iktidarın en güçlü alternatifi olmaktadır. Söylemlerinde herkesin ittifak edebileceği bir parti olarak ülkedeki kutuplaşmanın, kamplaşmanın ve ötekileştirmenin ortadan kalkması için çabalayan en güçlü irade olduğu açıktır. Bu minval üzere tüm vatandaşlarımızı Genel Başkanımız adına düğün günümüze davet ediyorum.” diye konuştu.

Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi’nde Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevine Temel Karamollaoğlu seçilmişti.

7. Olağan Kongreye Temel Karamollaoğlu başkanlığında tek liste ile gidilmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.