Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AK PARTİ FATSA İLÇE BAŞKANLIĞI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ FATSA İLÇE BAŞKANLIĞI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
11 Ocak 2020 - 10:25

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Siyasete, Fatsa’ya ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Yüksel; “Geçmişten günümüze düşünce özgürlüğü ve demokrasimizin temel unsurları olmuş olan çalışan gazetecilerimiz, ülkemizin geleceği ve milletimizin doğru ve ilkeli haber alma özgürlüğünü sağlayan, aynı zamanda toplumun talep ve isteklerini kamuoyunun gündemine taşıyan kamu görevi yapmaktadır.

Demokrasimiz, çok seslilik ve sorumlu habercilik adına önemli işlere imza atmış, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten yerel basınımızın siz kıymetli temsilcilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.