Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

EĞİTİM VE KÜLTÜR KOMİSYONUNDAN OKULLARA ZİYARET

EĞİTİM VE KÜLTÜR KOMİSYONUNDAN OKULLARA ZİYARET
02 Şubat 2020 - 19:52

Ak Parti Fatsa Eğitim ve Kültür Komisyonu “Meslek Lisesi Memleket Meselesi” düşüncesiyle, eğitim niteliklerinin geliştirilmesi ve okullarda verilen eğitimlerin sahaya doğrudan yansıması açısından, öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilmesi konularında bilgi alışverişi için Gazi Teknik ve Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu.

Okul müdürü Sadık Akkiraz ile istişarelerde bulunan komisyon üyeleri, “Ekipman ve altyapı olarak, Karadeniz’in en donanımlı meslek lisesinin Fatsa’da olduğunu görmek de bizi ayrıca gururlandırdı. Lisemizde bulunan elektrik-elektronik, yapı, metal, mobilya ve tesisat bölümü öğrencilerimizin bilgi birikimi ve uygulama becerilerinin, yaşlı ve kimsesi olmayan vatandaşlarımızın tamirat/tadilat ihtiyaçlarını karşılamak üzere değerlendirilmesi fikrimizi sayın müdürümüzle paylaştık. Okulumuzun desteğe ihtiyaç duyduğu alanlarda Sadık Akkiraz hocamızın öneri ve taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık” dediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.