Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat İnanlı’dan Mansur Yavaş’a Ziyaret

Murat İnanlı’dan Mansur Yavaş’a Ziyaret
02 Şubat 2020 - 21:42

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde, 25 yıllık Refah Partisi ve Ak Parti yönetimine son vererek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

“Ankara’yı birliğin ve bereketin başkenti yapacağız. Gelişmiş ülkelerin başkentleriyle yarışır bir Ankara yapacağız. Seçim bitti seçimde olanlar geride kaldı. Bizde kin yok. Ne çalışanlar ne oy vermeyenler açısından bizde ayrım yok. Hizmetlerimizde adalet ve liyakat ön planda olacak” diyen Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Murat İnanlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın tüm Fatsa’ya selamı var. Kendisini seçim başarısından dolayı kutladım. Daha da önemlisi Ankara Büyükşehir Belediyesini halkımıza geri kazandırdığı için kendisine teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledim” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.