Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN YÜMLÜ “FATSA İÇİN SONUNA KADAR VARIM”

BAŞKAN YÜMLÜ “FATSA İÇİN SONUNA KADAR VARIM”
05 Mart 2020 - 11:16

Fatsa Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı, Tuğba Moda Evi işletme sahibi Tuğrul Yümlü oldu.
Söz Gazetemize önemli ve samimi açıklamalarda bulunan Başkan Yümlü, “Ülkemiz şuan büyük bir operasyon içerisinde ve bu kadar çok şehidimiz varken bizim siyaset yapmamız doğru değil. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Daha güçlü bir Türkiye ve Fatsa için şimdi birlik zamanı şimdi beraberlik zamanı” diye konuştu.

Çalışmalarını genç ekip arkadaşlarıyla sürdüreceğini belirten Yümlü, “32 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır siyasetle uğraşıyorum. Ankara’dan gelen emirle ve istekle BBP Fatsa İlçe Başkanı oldum. Fatsa’da partimizin aktif olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Amacım sessizlerin sesi olmak ve Fatsa’ya hizmet vermek” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Büyük Birlik Partisi’nin Kurucu Lideri olan Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmayan Yümlü, “Şehit Liderimizin yolundan gittiğim için kendimle gurur duyuyorum, Allah mekânını cennet etsin. Fatsa ve Fatsa halkı için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.